Zoeken naar bied zich aan

Uw zoekactie voor bied zich aan leverde 25 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

25 dagen
Dienaar 53 jaar Antwerpen - Aartselaar
Oraal bedienen en verwennen
Welk koppel (of één van beiden)/vrouw/man wil oraal verwend en bediend worden? Ik lik zoals jullie dat willen. Jullie kunnen mijn mond gebruiken voor genot te krijgen. Een portie dominantie en dwang mag zeker en wordt zelfs verwacht. Ik verwen hem of haar of koppels oraal. Haar likken, hem pijpen, mijn mond laten neuken tot zijn ballen tegen mijn kin klotsen, mijn gezicht laten berijden door haar, zijn ballen likken, jullie likken tijdens het neuken. Zijn zaad ontvangen, haar sappen likken. Jullie oraal assisteren tijdens het neuken. Haar en hem grondig schoonlikken achteraf. Zijn zaad uit haat kutje likken. Eventueel kan mijn spannende kontje geneukt worden. Wat jullie maar wensen. Natuurlijk kan het ook wat steviger. Ik ben 53 jaar, slank en zeer hygiënisch. Als jullie dat willen bied ik me aan in een pak. Ik hoop snel een koppel/vrouw/man oraal te bedienen.  
25 dagen
Dominant/Meester 57 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
onderdanig koppel of man die zijn vrouw aan bied
dominate man / meester of dokter zoek koppel of man die zijn vrouw aanbied koppel die eens wil gedomineerd worden of man die zijn vrouw aan bied om haar te keuren of te domineren of combineren  
geile vent 51 jaar Zeeland - Terneuzen
geile vent zoekt jongedame of koppel
geile vent zoekt jongedame of koppel van 18 tot 35 ,om maandelijks een paar keer te bezoeken of te ontvangen in de auto ,je ben een erg goede pijper en wil wat vaker goed voor je zelf zorgen en ik bied die mogelijkheid in deze dure tijden.regio Zeeuws -Vlaanderen en oost en west vlaanderen. alleen met je eigen foto reageren .  

geile vent zoekt jongedame of koppel
28 dagen
Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
28j, 1.98m, 18cm, slank/atletische gast zoekt dame!
Dag dame, ik ben atletische man, hoger opgeleid, vaste job in IT. Ik zoek een dame die eenmalig of meermaals met mij wil afspreken voor heerlijke fundates. Dat kan bij jouw thuis of in privé welness (die ik betaal) Veel kan niets moet, ik hou van verwennen, masseren, beffen, safe neuken,.. Pluspuntje als je een beetje dominant bent en/of into soft-femdom bent. Leeftijd en figuur is niet zo belangrijk ik kan elke lichaamsbouw waarderen. Ik vraag en bied verzorgd/hygiënisch en discretie. Verder lekker geil zijn en willen genieten! Omwille van discretie deel ik hier geen foto's maar bij interesse stuur ik zeker eentje op zodat je kan zien of er een visuele klik is. Tot zeer snel!  
30 dagen
Bi-verwenner 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stel met bi-man
Ik zoek een koppel met bi-man (liefst versa/top) om samen te genieten. Naar gelang jullie voorkeur kunnen we man-man seks hebben voor haar ogen, zelfs eventueel op haar aanwijzingen. Of verwen ik ook haar samen met hem en hem samen met haar, of jullie beiden. Ik ben oraal ingesteld en binnen de grenzen van hygiëne kan voor mij heel veel gaande van pijpen, beffen, neuken en graag geneukt worden, rimmen, ballen likken, tijdens het neuken aan zijn ballen en haar klit likken,... Ik ben 53 jaar met een bi-kantje, gezond en hygiënisch. Ik bied degelijk niveau en discretie. Ik ben slank, groot en sportief, potent en mooi geschapen.  
  1   2   3